Optimco Verzekeringen
De verzekeraar op mensenmaat
Optimco Verzekeringen - De verzekeraar op mensenmaat

Vacature : bediende verzekeringen schadebeheer BOAR.(m/v)

NV Optimco is een  dynamische verzekeringsmaatschappij die gevestigd is in Antwerpen (Wilrijk) en die zich via het kanaal van de professionele verzekeringsmakelaar richt naar de particuliere verzekerden in Vlaanderen.
We wensen ons te onderscheiden in de verzekeringsmarkt door ons te profileren als de  “ verzekeraar op mensenmaat”.
Ons personeel dat jong en gemotiveerd is, functioneert als team en staat dicht bij de makelaar en klant, die geen nummer mogen zijn.
Service is het hoogste goed en via ons deskundig en vriendelijk personeel, proberen we elke dag verder te bouwen aan de succesvolle groei van ons bedrijf.

We werven aan: bediende verzekeringen schadebeheer BOAR.

Taken en verantwoordelijkheden:

-U beheert de verkeersongevallendossiers in aansprakelijkheid en omnium, d.w.z. u controleert of er waarborg is voor het ongeval, u beoordeelt de aansprakelijkheid, u stelt een expert aan, u zorgt voor de schadevergoeding, u neemt inzage in het proces-verbaal. U verzorgt de contacten met de klanten, verzekeringsmakelaars en experten op deskundige en vriendelijke manier.
-Er zijn doorgroeimogelijkheden naar het beheer in gespecialiseerde schadedossiers, waaronder  internationale schadeafwikkeling, procedures voor de rechtbank, kwetsuren, brand en familiale.
-U werkt onder de leiding en sturing van de verantwoordelijke.

Profiel kandidaat:

-U beschikt over een diploma bachelor of gelijkwaardig door ervaring. Een pluspunt is een diploma of ervaring in “verzekeringen of financiën/rechtspraktijk”, doch is geen vereiste. Een diploma “onderwijs, handelswetenschappen, boekhouding, management,… komt eveneens in aanmerking. Ook schoolverlaters zijn welkom.
-U kent de verkeersreglementering. U heeft notie van autoverzekeringen.
-U bent leergierig, weet van aanpakken en beschikt over een goede dosis gezond verstand. U kan zelfstandig en in team werken. U  heeft verantwoordelijkheidsbesef en bent bereid u in te zetten om de taken in het belang van onze klanten en ons bedrijf tot een goed einde te brengen en dit op een vriendelijke en geduldige  wijze. U bent sociaalvaardig.
-U kent de Nederlandse taal perfect.
-U bent vertrouwd met outlook, word en Excel.

Geboden wordt:

-een gevarieerde job inhoud in nauw contact met onze klanten in een jonge en dynamische werksfeer.
-een intensieve opleiding op de werkvloer.
-een contract van bepaalde duur met voltijdse tewerkstelling, met de bedoeling dit om te zetten naar een contract van onbepaalde duur mits voldoening voor werknemer en werkgever.
-tewerkstelling van maandag t/m vrijdag gedurende 37u30/week.
-verloning conform barema verzekeringswezen en in functie van de ervaring.
-verplaatsingsvergoeding. Maaltijdcheques en groepsverzekering worden aangeboden mits tewerkstelling in een contract van onbepaalde duur.
-ruime verlofregeling   

Plaats tewerkstelling:

NV Optimco, Boomsesteenweg 75, 2600 Antwerpen(Wilrijk) ( R.P.R. 0862.475.005).
Tel: 03/297 51 20.

Gelieve uw  C.V. en motivatiebrief te willen versturen naar mevr. Gisèle Decoster, CEO   Optimco N.V via mail op het adres: gisele.decoster@optimco.be.