Optimco Verzekeringen
De verzekeraar op mensenmaat
Optimco Verzekeringen - De verzekeraar op mensenmaat
Optimco in Wilrijk zoekt bediende onderschrijver verzekeringen .(m/v)


Optimco nv is een dynamische verzekeringsmaatschappij die gevestigd is in Antwerpen (Wilrijk) en die zich via het kanaal van de professionele verzekeringsmakelaar richt naar de particuliere verzekerden in Vlaanderen.
We wensen ons te onderscheiden in de verzekeringsmarkt door ons te profileren als de “verzekeraar op mensenmaat”.
Ons personeel dat jong en gemotiveerd is, functioneert als team en staat dicht bij de makelaar en klant, die geen nummer mogen zijn.
Service is het hoogste goed en via ons deskundig en vriendelijk personeel, proberen we elke dag verder te bouwen aan de succesvolle groei van ons bedrijf.

We verwerven aan: bediende onderschrijver verzekeringen.

 

Taken en verantwoordelijkheden:

-U zal instaan voor het opstellen van verzekeringscontracten in de branche auto, brand en familiale. Dit betekent dat u de aangeboden risico’s evalueert, het toepasselijke tarief bepaalt aan de hand van de tariefstructuur en de richtlijnen, die u zullen aangeleerd worden.
-In een tweede fase, zal u ook aanleren hoe u wijzigingen in de verzekeringscontracten dient te verwerken. Wijzigingen kunnen slaan op o.a. het toevoegen of schrappen van een waarborg, het veranderen van auto, het toevoegen van een bestuurder….
-U staat in nauw contact met verzekeringsmakelaars, zowel schriftelijk als per telefoon.
-U werkt onder de leiding en sturing van het diensthoofd

Profiel kandidaat:

-U beschikt over een diploma bachelor of gelijkwaardig door ervaring. Een pluspunt is een diploma of ervaring in “verzekeringen of financiën”, doch is geen vereiste. Een diploma “onderwijs, handelswetenschappen, boekhouding, management, komt eveneens in aanmerking. Ook schoolverlaters zijn welkom.
-U bent leergierig, weet van aanpakken en beschikt over een goede dosis gezond verstand. U kan zelfstandig en in team werken. U heeft verantwoordelijkheidsbesef en bent bereid u in te zetten om de taken in het belang van onze klanten en ons bedrijf tot een goed einde te brengen en dit op een vriendelijke en geduldige wijze. U bent niet bang om te telefoneren.
-U kent de Nederlandse taal perfect.
-U bent vertrouwd met outlook, word en Excel.

Geboden wordt:

-een gevarieerde job inhoud in nauw contact met onze klanten in een jonge en dynamische werksfeer.
-een intensieve opleiding op de werkvloer. 
-een contract van bepaalde duur met voltijdse tewerkstelling, met de bedoeling dit om te zetten naar een contract van onbepaalde duur mits voldoening voor werknemer en werkgever. -tewerkstelling van maandag t/m vrijdag gedurende 37u30/week.
-verloning conform barema verzekeringswezen en in functie van de ervaring.
-verplaatsingsvergoeding. Maaltijdcheques en groepsverzekering worden aangeboden mits tewerkstelling in een contract van onbepaalde duur.
-ruime verlofregeling


Indien u kan aantonen reeds te beschikken over accurate competentie in polis beheer, zijn wij bereid onmiddellijk een contract van onbepaalde duur aan te bieden met verloning aangepast aan uw competentie.

Plaats tewerkstelling:
Optimco nv, Boomsesteenweg 75, 2610 Antwerpen(Wilrijk) ( R.P.R. 0862.475.005).
Tel: 03/297 51 20.

Gelieve uw  C.V. en motivatiebrief te willen versturen naar mevr.. Katrien Van Dijck, diensthoofd productiebeheer Optimco nv via mail op het adres: Katrien.Vandijck@optimco.be .